Softwareontwikkeling

Vaak wordt er bij de aanschaf van een softwarepakket gekozen voor standaard beschikbaar software. In sommige situaties is een maatwerk oplossing echter het overwegen waard. Dat kan zijn omdat er software nodig is welke naadloos op de organisatie aansluit of omdat er simpelweg nog geen standaard pakket beschikbaar is voor wat er nodig is, of omdat het implementeren van standaard software alsnog extra tijd en geld kost. Dan is softwareontwikkeling van Assign iets voor u! Met de softwareontwikkeling van Assign verzekert u zich van volledig op maat gemaakte software die voor een zeer aantrekkelijke prijs voor u wordt ontwikkeld. Assign bouwt uw applicatie, helemaal afgestemd op uw business, uw ambities en uw IT-omgeving. In Microsoft of in Java; voor pc, web of mobiel. Op basis van state-of-the-art ontwikkelingstools, tegen een competitieve prijs en binnen een strakke timing. Dit is uw kans om met een professionele partner uw applicaties te ontwikkelen die volledig aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften!

Created with Raphaël 2.1.0
Created with Raphaël 2.1.0
Created with Raphaël 2.1.0
Created with Raphaël 2.1.0
Created with Raphaël 2.1.0
Created with Raphaël 2.1.0

Wat krijgt u?

Ons softwareteam begeleidt u bij het duidelijk krijgen van de functionele behoefte. Voor welke processen biedt de software de oplossing? Wat is het beoogde resultaat en wat is de beste manier om dit te behalen? Dit zijn vragen die vooraf beantwoord moeten worden voordat wij aan de slag gaan met de techniek. Nadat de functionaliteit in kaart is gebracht wordt een simulatie gemaakt van de software of website. Nu wordt duidelijker hoe het eindresultaat er ongeveer uit gaat zien.

In eigen beheer of op locatie

Afhankelijk van de wensen van de klant kan Assign gehele projecten in eigen beheer ontwikkelen of op de locatie van de klant, van analyse tot en met implementatie en oplevering, inclusief nazorg en onderhoud. Assign coördineert en ondersteunt projecten ook op de locatie van de klant, waarbij directe inhuur van ervaren projectmedewerkers tot de mogelijkheden behoren.

Projecten

Assign richt zich op het professioneel en klantgericht ontwikkelen van bedrijfskritische softwareapplicaties voor de KMO. De focus ligt hierbij op kwaliteit, flexibiliteit, efficiëntie en zekerheid. Om zo goed mogelijk te kunnen voorzien in de wensen van de klant aangaande de te ontwikkelen applicatie en om kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie te kunnen waarborgen, heeft Assign zich toegelegd op twee verschillende ontwikkelplatformen, namelijk Microsoft .NET en Java. Beide ontwikkelplatformen, met ieder hun specifieke sterke punten, behoren tot de meest geavanceerde en stabiele ontwikkelomgevingen die er zijn. Afhankelijk van de omgeving van de klant en de aard van de te ontwikkelen applicatie, kan Assign daarom altijd kiezen voor de beste en meest efficiënte technologie en hier altijd ervaren mensen voor inzetten. We bieden onze klanten dan ook de beste combinatie van beide werelden waarbij voor elke situatie de juiste keuzes gemaakt en de juiste tools ingezet kunnen worden. Of het nu gaat om bedrijfskritische webapplicaties, integratie met de front-office en mobiele medewerker of integratie met de complete bedrijfsketen, we ontwikkelen op elk niveau de veilige en bedrijfszekere toepassingen die uw bedrijf nodig heeft. Natuurlijk integreren we de datastroom volledig beveiligd met uw reeds bestaande omgeving als een DB/2, Oracle, SQL Server of andere toepassing met de inzet van bijvoorbeeld XML en Web Services.

Ontwikkelplatformen

Microsoft .Net

Assign heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van het automatiseren van front- en backoffice-systemen met Microsoft-technologie. Met de lancering van de Microsoft .NET-omgeving realiseerde Microsoft een doorbraak in de ontwikkeling van een uniforme programmeeromgeving voor de bouw van bedrijfskritische applicaties. Met de komst van het .NET Framework is een stap voorwaarts gezet in softwareontwikkeling op basis van een solide en "rijke" Microsoft .NET-omgeving. Bij de realisatie van onze projecten maken we gebruik van de jarenlange kennis en ervaring van onze specialisten op het gebied van project management, analyses, architectuur en ontwerp, bouw, testen en implementatie. Onze ervaren .Net consultants hebben bij veel klanten de bedrijfskritische applicaties in een Microsoft omgeving geïmplementeerd. Juist Microsoft biedt daarbij een uitstekende integratie met de frontoffice.

Java

Java is al sinds 1997 de onbetwiste standaard voor het realiseren van bedrijfskritische applicaties. Niet voor niets realiseren de grote banken en verzekeringsmaatschappijen het grootste deel van hun bedrijfskrtische applicaties met Java/J2EE. Het Java-platform is nog steeds ongeëvenaard op het gebied van beveiliging, stabiliteit en schaalgrootte. Assign Java specialisten hebben reeds vele bedrijfskritische Java-applicaties voor hun klanten gerealiseerd.